“Succesul nu este rezultatul unei arderi spontane. Trebuie să îți pornești singur focul.”
Andrew. Glasgow

Aflati mai multe despre noi

Hidayet Endüstriyel Mutfak San. s-a alaturat sectorului bucatariei industriale din Turcia ca o afacere mica in anul 1990. Primele piete externe pe care compania a intrat, in 1998, au fost tarile din Orientul Mijlociu. Prin infiintarea filialei romanesti in 2018, a reusit sa se extinda prin export si in Europa si tarile balcanice.

Experienta de trei decenii, seriozitatea si produsele de cea mai buna calitate, fac din Hidayet Endüstriyel Mutfak San. o companie respectata cu un portofoliu  reprezentativ format din aproape 7000 de bucatarii realizate cu succes.

Oferim toate facilitatile clientilor nostri: consultanta, proiectare 3D, asistenta post-vanzare, suport tehnic in ceea ce priveste utilizarea echipamentelor, montaj, mentenanta si service. Ne updatam constant serviciile astfel incat sa oferim solutii optime care sa satisfaca nevoile clientilor.

De ce sa ne alegeti pe noi?

Ce ne recomanda?

TRANSPARENTA

Consideram ca sinceritatea si deschiderea in dialogul cu clientul este esentiala. Acest aspect, si nu numai, ne este confirmat de cei 30 de ani de experienta.

CALITATEA SI PRETUL

Prin toata activitatea noastra, am incercat in permanenta sa aducem pe piata produse de calitate superioara la preţuri corecte si ne straduim constant sa imbunatatim raportul calitate-pret in favoarea clientilor.

SERVICII COMPLETE

Oferim clientilor nostri  pachete complete de servicii ce includ: consultanta, proiectare 3D, mentenanta si service.  

DESIGN

Punem pret nu doar pe utilitatea echipamentelor, ci si pe design  deoarece este un  aspect esential in dezvoltarea  business-ului.

 RESPECTAREA TERMENILOR DE LIVRARE

Pentru ca preţuim timpul si increderea clienţilor nostri, respectam termenii de livrare.

SERVICII DE POST-VÂNZARE ŞI SERVICE

Ne preocupa constant calitatea serviciilor pe care le oferim si punem la dispozitia clientului toate informatiile necesare cu privire la produsele comercializate si oferim asistenta şi service chiar daca produsele nu mai beneficiaza de garantie deoarece parteneriatul client-furnizor continua si dupa achizitie.