Va  punem la dispozitie urmatoarele metode de plata:

 1. Plata prin transfer bancar (ordin de plata)
 • Pentru produsele existente pe stoc: 50% avans, iar 50% plata la livrare;
 • Pentru produsele realizate la comanda: 50% din valoarea comenzii se plateste in avans pentru a plasa comanda, iar restul de 50% se achita inainte de livrare.

Livrarea nu se efectueaza decat dupa plata integrala a echipamentelor!

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea platii. Pentru accelerarea procesului, va rugam sa ne contactati si sa ne trimiteti o copie dupa ordinul de plata.

 

 1. Numerar(maxim 5000 lei)

 

 1. Plata online folosind cardul(IN CURAND)
  Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Nu este perceput nici un comision suplimentar pentru tranzactii.Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa furnizati codul cardului (toate cifrele din cele patru grupe de pe faţa cardului, fără spatii), data de expirare şi ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura dumneavoastra (în funcţie de card, pot lipsi).
  Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzacţiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.
  Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele procesatorului de plati.

HEM INOX EQUIPMENTS nu solicita si nu stocheaza in niciun fel detalii referitoare la cardul dumneavoastra!

Aveti intrebari? Va rugam sa ne contactati

Dacă aveţi întrebări cu privire la produsele noastre, vă rugăm sa ne contactaţi telefonic la 0722 820 640  sau ne puteţi trimite întrebările dumneavoastră online folosind formularul de mai jos.