RETURNAREA PRODUSELOR

Returnarea produselor se poate face în următoarele situaţii:

1.  Produse livrate gresit
Dacă s-a livrat alt produs decât cel comandat Cumpărătorul trebuie să semnaleze acest lucru în termen de maxim 24 de ore de la livrare pentru a returna produsul şi a fi înlocuit cu cel corect. Toate costurile de retur şi transport al produsului corect vor fi suportate de Vânzător.

2. Colete ce prezintă deteriorări

În cazul coletelor ce prezintă deteriorări majore, vizibile  la livrare Cumpărătorul va refuza recepţia comenzii. Costul de retur şi transport va fi suportat de Vânzător.

IMPORTANT!

Dacă coletul care prezintă deteriorări este recepţionat, reclamaţiile ulterioare cu privire la starea produsului nu vor fi luate în considerare.

3. Produse nefuncţionale

Dacă produsul primit este nefuncţional, Cumpărătorul va reclama acest lucru în termen de maxim 24 ore şi va putea solicita returnarea produsului. Produsul trebuie returnat în ambalajul original, însoţit de toate accesoriile şi documentele respectiv factură, certificat de garanţie şi manual de utilizare. În caz contrar returul nu va fi acceptat.

 

5.Produsul comandat nu are caracteristicile tehnice specificate

Dacă produsul comandat nu prezintă caracteristicile tehnice specificate, Cumpărătorul poate solicita în termen de 24 de ore returnarea produsului pentru înlocuirea cu un produs de valoare similară. Dacă Vânzătorul agreează înlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, Cumpărătorul va plăti diferenţa, respectiv dacă valoarea este mai mică va primi o rambursare parţială până la valoarea produsului înlocuitor.

Dacă se doreşte returnarea din alte motive, acest lucru se va solicita în termen de maxim 24 de ore Vânzătorului. În aceste condiţii, costul transportului aferent livrării şi returului vor fi suportate de către Cumpărător.

Aveti intrebari? Va rugam sa ne contactati

Dacă aveţi întrebări cu privire la produsele noastre, vă rugăm sa ne contactaţi telefonic la 0722 820 640  sau ne puteţi trimite întrebările dumneavoastră online folosind formularul de mai jos.