Site-ul www.HEM INOX EQUIPMENTS.ro este aflat in proprietatea exclusiva a societatii HEM INOX EQUIPMENTS  SRL, denumita in continuare HEM INOX EQUIPMENTS. Accesarea, utilizarea, comenzile si achizitiile de pe site-ul www.HEM INOX EQUIPMENTS.ro presupune acordul dvs. tacit cu termenii si conditiile prezentate in continuare.

HEM INOX EQUIPMENTS isi rezerva dreptul de a actualiza continutul site-ului, forma, asezarea, preturile si produsele fara o notificare prealabila a clientilor/vizitatorilor. Prezentii termeni si conditii pot fi de asemenea modificati fara o notificare prealabila in acest sens, intrand in vigoare din momentul publicarii lor pe site. Clientii si vizitatorii au obligatia de a verifica periodic informatiile prezentate in clauzele acestor termeni si conditii.

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.HEM INOX EQUIPMENTS.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea Magazinului HEM INOX EQUIPMENTS.Ro sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul HEM INOX EQUIPMENTS.Ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail contact@HEM INOX EQUIPMENTS.ro.

Dacă oricare dintre clauzele de mai sus va fi găsită nulă sau nevalida, indiferent de cauză, această clauză nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odată cu lansarea comenzii online (sau telefonice), clientul acceptă fără obiecțiuni condițiile și termenii de utilizare, valoarea acesteia fiind aceeași cu un contract valabil încheiat între cele două părți. Acest magazin online funcționează conform prevederilor legale ale Statului Român.

 

Drepturile consumatorului (persoana fizica) prevazute in Legea nr.449/2003, art. 9-14:

“Art. 9 – Vânzătorul este răspunzător faţă de consumator pentru orice lipsă a conformităţii existentă la momentul când au fost livrate produsele. Art. 10 – În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului să i se aducă produsul la conformitate, fără plată, prin reparare sau înlocuire, conform art. 11, sau să beneficieze de reducerea corespunzătoare a preţului ori de rezoluţiunea contractului privând acest produs, în condiţiile art. 13 şi 14. Art. 11 – (1) În cazul lipsei conformităţii, consumatorul are dreptul de a solicita vânzătorului în primul rând repararea produsului sau are dreptul de a solicita înlocuirea produsului, în fiecare caz fără plată, cu excepţia situației în care măsura este imposibilă sau disproporţionată. (2) O măsură reparatorie va fi considerată ca disproporţionată, dacă ea impune vânzătorului costuri care sunt nerezonabile în comparaţie cu cealaltă măsură reparatorie, luându-se în considerare: a. valoarea pe care ar fi avut-o produsele dacă nu ar fi existat lipsa de conformitate; b. importanţa lipsei de conformitate; c. dacă cealaltă măsură reparatorie ar putea fi realizată fără un inconvenient semnificativ pentru consumator. (3) O măsură reparatorie va fi considerată ca imposibilă dacă vânzătorul nu poate asigura produse identice pentru înlocuire sau piese de schimb pentru reparare, inclusiv ca urmare a lipsei utilajelor sau a tehnologiei aferente. (4) Orice reparare sau înlocuire a produselor va fi făcută în cadrul unei perioade rezonabile de timp, stabilită de comun acord, în scris, între vânzător şi consumator, şi fără niciun inconvenient semnificativ pentru consumator, luându-se în considerare natura produselor şi scopul pentru care acestă a solicitat produsele. Perioada de timp stabilită nu poate depăşi 15 zile calendaristice de la data la care cumpărătorul a adus la cunoștință vânzătorului lipsa de conformitate a produsului. (5) În cazul reparării produsului, în acesta vor fi montate numai piese noi. Art. 12 – Noţiunea fără plată, prevăzută la art. 10 şi 11, se referă la toate costurile necesare aducerii produselor la conformitate, inclusiv costurile poştale, de transport, manipulare, diagnosticare, expertizare, demontare, montare, manoperă, materiale utilizate şi ambalare. Art. 13 – Consumatorul poate solicită o reducere corespunzătoare a preţului sau rezoluţiunea contractului în oricare dintre următoarele cazuri: a. dacă nu beneficiază nici de repararea, nici de înlocuirea produsului; b. dacă vânzătorul nu a luat măsura reparatorie într-o perioadă de timp rezonabilă; c. dacă vânzătorul nu a luat măsura reparatorie, conform art. 11 alin. (4), fără inconveniente semnificative pentru consumator. Art. 14 – Consumatorul nu este îndreptățit să solicite rezoluţiunea contractului, dacă lipsa conformităţii este minoră.”

 

Modalitate de plata:

Plata se efectueaza cu cardul sau prin ramburs in momentul primirii coletului.

HEM INOX EQUIPMENTS poate refuza la un moment dat onorarea unor comenzi privind produsele sau servicii disponibile pe www.HEM INOX EQUIPMENTS.ro la un moment dat, unuia sau mai multor Clienti.

In cazul promotiilor preturile afisate pe www. HEM INOX EQUIPMENTS.ro taiate de o linie semnifica pretul initial pentru vanzare, inainte de a i se aplica discount-ul.

HEM INOX EQUIPMENTS poate folosi in descrierea produselor si/sau serviciilor si alte produse (ex: accesorii) care sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

Preturile aferente produselor sau serviciilor prezentate pe www.HEM INOX EQUIPMENTS.ro sunt exprimate in lei (RON) si includ TVA.

 

Anularea comenzii:

Anularea comenzii este aplicabila conform legislatiei in vigoare. In cazul in care clientul doreste personalizarea/modificarea produselor achizitionate, anularea comenzii si restituirea contravalorii produselor comandate nu se efectueaza.

Orice conflict apărut între HEM INOX EQUIPMENTS și parteneri se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabila, prin înțelegere între cele două părți. În cazul în care acest lucru nu este posibil soluționarea conflictelor este de compententa instanțelor românești, conform legilor in vigoare.

HEM INOX EQUIPMENTS își asumă dreptul de a face modificări ale acestor prevederi fără notificare în prealabil.