Va punem la dispozitie următoarele modalitati de livrare:

  1. Ridicare din showroom

Puteti ridica produsele de la sediul HEM INOX EQUIPMENTS SRL din str. Interioara 3, nr.19, Constanta, intre orele 9:00 – 18:00, de luni pana vineri, iar sambata intre orele 9:00 – 14:00. Reprezentantii companiilor pot ridica marfa de la sediul HEM INOX EQUIPMENTS SRL numai in baza imputernicirii societatii.

  1. Livrare prin curier

Prin curier rapid – de luni pana vineri. In cazul comenzilor sosite si achitate conform modalitatilor de plata pana la ora 14:00, produsele pleaca an aceeasi zi (daca sunt pe stoc). Produsele comandate si achitate conform modalitatilor de plata dupa ora 14:00 vor fi expediate a doua zi.

Comenzile online sau cele sosite pe email in weekend sau in zile de sarbatoare legala vor fi procesate in prima zi lucratoare care urmeaza.

Dupa efectuarea unei comenzi veti fi contactat telefonic de un operator al firmei noastre pentru confirmarea comenzii. Comanda dumneavoastra poate fi anulata prin e-mail sau telefonic, dar numai inainte ca aceasta sa fi fost expediata. Produsele vor fi insotite de factura fiscala, certificat de garantie si manual de utilizare sau intretinere. In functie de destinatie, livrarea prin curier a produselor se face in 1-3 zile. Firmele de curierat pe care noi le solicitam si cu care avem contract sunt: SAMEDAY, TNT. Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam să ne comunicati atunci cand plasati comanda.

 

  1. Livrare in strainatate

Magazinul online www.heminoxequipments.ro vinde si livreaza inclusiv in strainatate, prin firme de curierat sau de transport. Insa, in acest caz, detaliile se vor pune la punct luand contact cu angajatii nostri, prin numerele de telefon si adresele de email afisate pe site.

 

Contravaloarea transportului produselor si taxa de ramburs vor fi suportate de catre cumparator!

Aveti intrebari? Va rugam sa ne contactati

Dacă aveţi întrebări cu privire la produsele noastre, vă rugăm sa ne contactaţi telefonic la 0722 820 640  sau ne puteţi trimite întrebările dumneavoastră online folosind formularul de mai jos.